Δράσεις 7ου ΕΠΑΛ – 3ου ΕΚ

Στο σχολείου μας 7ο ΕΠΑΛ- 3Ο ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ υλοποιήθηκαν  οι παρακάτω δράσεις:

  1. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024  πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση από την κ Κοκκάρα ΄Αννα υπεύθυνη μαθητείας στη Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας,   για το  «Μεταλυκειακό  έτος- τάξη μαθητείας –προοπτικές» , στα τμήματα ΒΥΓ7 ΚΑΙ ΓΒΡΕΦ1, ΓΒΡΕΦ2 ΚΑΙ Γ ΦΑΡΜ
  2. Στις 22 Φεβρουαρίου  2024, ημέρα Πέμπτη, η κα Αναστασοπούλου Σωτηρία παιδαγωγός του ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΨΥ) και ο κος Καραγιώργος  Αλέξανδρος ψυχολόγος του ΚΨΥ πραγματοποίησαν βιωματικό εργαστήρι με θέμα «αυτογνωσία- γνωρίζω τον εαυτό μου για επαγγελματικό προσανατολισμό»  με τα τμήματα ΒΥΓ 10 και ΒΥΓ 7 .

Οι δράσεις έγιναν στο πλαίσιο της αξιολόγησης και συγκεκριμένα των σχεδίων δράσης του υλοποιούνται στο 3 ΕΚ Λάρισας στους άξονες : α) «σχολική διαρροή και φοίτηση» και β) «σχολείο και κοινότητα» και με σχέδια δράσης αντίστοιχα: «οι επαγγελματικές επιλογές και το πλαίσιο εργασίας των αποφοίτων του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας» και «εξωστρέφεια του σχολείου και άνοιγμα του προς την κοινωνία- κοινωνικοποίηση μαθητών».

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των ομάδων δράσεων είναι οι: Καρακόλη Παναγιώτα, Πολυμερίδου Μαρία Μαξιμιάδου Αναστσία, Πήτα Μελπομένη  και Ακράτου Παναγιώτα, Γεωργιτζίκη Γεωργία, Κούτου Τασία, Αλεξίου Μαρία, Αρβανιτίδου Σταυρούλα.

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες Κοκκάρα Άννα και Αναστασοπούλου Σωτηρία καθώς επίσης τον κύριο Καραγιώργο Αλέξανδρο για τις σημαντικές πληροφορίες  την ουσιαστική και χρήσιμη ενημέρωση που πρόσφεραν στους μαθητές μας. Τους βοήθησαν να αποκτήσουν εφόδια γνώσεις και δεξιότητες ώστε να κάνουν τις καλύτερες επαγγελματικές επιλογές..

Σας ευχαριστούμε και  ευελπιστούμε για μελλοντικές επισκέψεις και συνεργασίες.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις δράσεις.